MixEngl Competition

Január 17.-én lezárult az angol nyelvi munkaközösség által meghirdetett négyfordulós verseny, amit általános iskolák nyolcadik osztályos tanulóinak szerveztünk.

A 2017 őszén induló verseny első három fordulóját online teljesítették a versenyzők. Az utolsó fordulóra itt az intézményünkben került sor. A következő eredmények születtek:

Első helyezést ért el Finta Patrik Csaba, a pásztói Zsigmond Király Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Szaktanára Tóth Gáborné. Nyereménye mentesség az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsga alól, amennyiben az intézményünkbe jelentkezik, valamint térítésmentes részvételi lehetőség az angol nyelvi munkaközösség által szervezett január végi ’Romeo and Juliet’ című angol nyelvű színházi előadáson Budapesten az Uránia Filmszínházban.

Második helyezést ért el a ’2 Boys and a Girl’ csapata, Szőke Gréta, Hímes Ágoston és Répás Barnabás, a pásztói Magyar Szentek Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályos tanulói. Szaktanáruk Huszárné Batta Bernadett. Nyereményük térítésmentes részvételi lehetőség az intézményünk által szervezett angol nyelvi felvételi előkészítőn, valamint a január végi ’Romeo and Juliet’ című angol nyelvű színházi előadáson Budapesten az Uránia Filmszínházban.

Harmadik helyezett a ’Kossuth’s Fairies’ csapata lett, Mounir Hassan Jara Fathia, Szilágyi Tünde és Domonkos Gitta, a bátonyterenyei Kossuth Lajos Általános iskola 8. osztályos tanulói. Szaktanáruk Bakosné Molnár Réka. Nyereményük térítésmentes részvételi lehetőség az intézményünk által szervezett angol nyelvi felvételi előkészítőn.

Valamennyi díjazott oklevelet és angol nyelvű könyvjutalmat kapott.

Gratulálunk az elért eredményekhez és sok sikert kívánunk a diákoknak az előttük álló felvételi vizsgához és pályaválasztáshoz.

 

Nádiné Nagy Márta
angol nyelvi munkaközösség-vezető

Találatok: 517